Några ord från er nya rektor

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
You must consent to third-party cookies to view this content.You must consent to third-party cookies to view this content.
From the Principal
Några ord från er nya rektor

Kära elever och föräldrar,

Att få träffa er på skolavslutningen var ett stort ögonblick för mig och jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med er nästa läsår. Jag har tagit på mig den här rollen som tillförordnad rektor på IES Liljeholmen med stor ödmjukhet men också med tilltro till att det här kommer att bli bra. Ni har varit med och skapat en mycket bra skola tillsammans med min företrädare Mr Gehlin och de otroliga lärarna  och personal som arbetar här.

 Som jag sa i mitt tal på skolavslutningen, för att lära sig något nytt - anta en ny utmaning, så måste man ruskas om lite. Detta gäller alla, vare sig man är ung eller gammal, nybörjare eller erfaren, elev eller lärare, förälder eller skolledare. Men efter omruskningen kommer aha-ögonblicket, när poletten ramlar ner. Tillsammans kommer vi att få flera aha-ögonblick och det ser jag fram emot.

  Jag önskar er en skön vilsam sommar, men också att ni utmanar er själva att pröva något nytt. Kanske simma lite längre än ni gjort, springa lite fortare, läsa en bok, se in film på engelska utan textning?

Vi ses igen den 18 augusti!

Vänliga hälsningar

Annakarin Johansson

Interim Principal