Några ord om sommaren och vad som händer just nu!

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
You must consent to third-party cookies to view this content.You must consent to third-party cookies to view this content.
From the Principal
 

Som varje år är även sommaren en ganska hektisk tid på en skola, det målas, putsas, möbleras om, funderas över hur vi blir bättre, hur vi gör skolan till en tryggare plats och nya lärare börjar.

 

I år har vi målat korridorer och klassrum, Mr Jartén, Mr Dalton har med hjälp av några sommarjobbare flyttat ett bildklassrum ner till plan 4, för bättre ljus och utrymme. Ett nytt klassrum har byggts på plan 6 och ett klassrum med möjlighet för slöjdaktiviteter för junior school har inretts på plan 4.  Vi har också flyttat upp vår administration till plan 7, så att vår nya biträdande rektor kan ha sitt kontor på plan 4 och vara närmre händelsernas centrum. Tidigare i våras flyttade även Mr Nortcott ner till plan 5 från plan 7 av samma anledning. Städarna har storstädat hela skolan och polerat alla golv.

 

Vi har möblerat om i biblioteket så att det ska bli mer användarvänligt och beställt lite nya möbler till plan 2 och the Senior School common room, som vi valt att kalla det. Ms Torquato som ska jobba i student room har planerat aktiviteter för raster och fräshat upp kingrutorna och målat en till kingruta.

 

Vi har också pratat om hur vi ska göra för att få ett mer aktivt elevråd och en involverad föräldrarförening, och förslag på det kommer vi att komma ut med i samband med föräldrarmötena vid terminsstart.

 

I nästa vecka kommer vår nya matleverantör, Kleins, att installera sig i lokalerna och det ser vi verkligen fram emot efter en för lång tid med en leverantör som inte kunde hålla det de lovat.

 

Nu i veckan börjar några nya lärare, jag kommer att presentera dem närmare på School Soft. De kommer ha några hektiska dagar innan alla lärare kommer tillbaka efter sina sommarlov, den 13/8.

 

Vi ser verkligen fram emot det här läsåret tillsammans med er och att tillsammans ha siktet inställt mot att göra den här skolan bättre och bättre!

 

/Annakarin Johansson

Rektor